MASSAGE

På Ednas skönhetsklinik erbjuder vi klassisk svensk massage, aromamassage, Bentosa (fire cupping), Foot reflexology, Geriatrik massage (för pensionärer), filipinsk pinoy Hilot, slimmingmassage och natural faceliftmassage. Läs mer om de olika formerna nedan och se våra priser.


Klassisk Svensk Massage - 60 min 650 kr


Den klassiska svenska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och strykningar ökar blodcirkulationen och löser upp spänningar. Du får välja om du vill ha en skön avslappad massage eller om du önskar en mer djupgående, Regelbunden massage håller borta trötthet, spända muskler, ryggskott, ischiasbesvär mm. Samt att massagen ökar utsöndringen av vätska och slaggprodukter i kroppen.
Då känner du dig lugnare och ett välbefinnande infinner dig.

Aromamassage - 60 min 700 kr


Aromamassage är en djupgående och mycket effektiv metod för att bli av med spända muskler, stress, huvudvärk och andra åkommor som kan drabba oss alla. Vid Aromamassagen använder man eteriska oljor, dels för deras doft dels för deras läkande egenskaper. En aromamassage är ett kraftfullt sätt att ge sin kropp aromaterapi. De eteriska oljorna går in i kroppen genom huden och via lungorna.

Bentosa Massage (fire cupping) - 60 min 800 kr


Bentosa är en 3000 år gammal medicinsk behandlingsmetod med koppor. Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slagg-produkter, aktiverar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret.


Kopporna kan även användas som punktbehandling. De får då sitta kvar en liten stund för att lösa upp besvärliga muskelknutor och fungerar effektivt vid relaterad smärta.

Metoden kan användas på hela kroppen. På Ednas Skönhetsklinik använder vi ofta koppning som ett komplement på de delar av kroppen som är riktigt hårt belastade av spänningar och cirkulationsstörningar.

Behandlingen anpassas efter kundens behov och önskemål. Möjlighet att boka 30, 45, 60 eller 90 minuter, varav cirka 15 - 30 minuter är koppningsmassage.

Fot Reflexology (Xiam)- 60 min 500 kr


Tanken är att alla kroppens organ motsvaras av speciella reflexzoner på bl.a. fötterna. Genom att massera dessa zoner bidrar man till att återställa normala funktioner i respektive organ och får en större harmoni i kropp och själ.

Slimming Massage- 75 min 800 kr


Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar
eller trötthetssymptom. Behandlingen kallas även för "bantningsmassage" eftersom man masserar
bort vätska och fett. Efter massagen brukar kunden uppleva sig "lätt i kroppen".

Natural Facelift Massage- 60 min 700 kr


Med åren tappar ansiktet sin elasticitet. Natural Face Lift gör att ansiktsmusklerna stärks och man huden får en yngre look genom att den blir slätare och mer uppstramad.Geriatrik Massage (för pensionärer)- 60min 500 kr


Pinoy Hilot Massage (filipinsk massage)- 60 min 700 kr